Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση του εμπρησμού αυτοκινήτου στη Νέα Σμύρνη που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας 29/7, αφού σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη το όχημα δεν άνηκε στον γνωστό ηθοποιό.

«Καταρχήν πρόκειται για συνωνυμία με τον γνωστό ηθοποιό. Δεν είναι ο γνωστός ηθοποιός. Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει καμία σχέση με τον γνωστό ηθοποιό, ούτε καν τον ξέρει», είπε αρχικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης στην εκπομπή «Summer’s Cool».

«Είχαμε απ’ ότι φαίνεται έναν εμπρησμό ενός αυτοκινήτου. Λέω εμπρησμό γιατί υπήρχε εύφλεκτο υλικό. Δεν φάνηκε δηλαδή η φωτιά να προήλθε από κάποια δυσλειτουργία του αυτοκινήτου από την μηχανή. Την έρευνα την έχει αναλάβει το ανακριτικό της πυροσβεστικής. Εξετάζει και το ενδεχόμενο αυτός που έβαλε τη φωτιά να νόμιζε ότι το ατμοκίνητο ανήκει στον γνωστό ηθοποιό».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην υπόθεση ναρκωτικών, στην οποία εμπλέκεται η γνωστή dj. «Μέσω της δραστηριότητας που είχε, μέσα από τα μαγαζιά έβρισκε πελάτες, ενώ έκανε τη συνοδό στον εγκέφαλο της σπείρας που ήταν ένας 40χρονος Πολωνός».

Δείτε το βίντεο: