Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Κύμης στην Εύβοια καθώς γίνονται γνωστές ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για την επίθεση – απόπειρα δολοφονίας ενός άνδρα προς τον πατέρα του με γεωργικό εργαλείο.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα evima.gr, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16 Αυγούστου. Άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών αποπειράθηκε να σκοτώσει τον πατέρα του έξω από το σπίτι του, καθώς του επιτέθηκε κρατώντας γεωργικό εργαλείο και τον στην κοιλιά και το κεφάλι.

Ο ηλικιωμένος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος ενώ ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κύμης. Αμέσως οι γιατροί έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια στον ηλικιωμένο και του έκαναν έξι ράμματα στο κεφάλι.

Η αστυνομία εντόπισε τον άνδρα και τον συνέλαβε. Εκείνος πέρασε την Παρασκευή (18/8) από τον Ανακριτή Χαλκίδας και κρίθηκε προφυλακιστέος.

«Τον χτυπούσε με μανία στο κεφάλι»

Όπως προαναφέραμε, όμως, «φως» στις σχέσεις του γιου με τον πατέρα ρίχνουν και οι μαρτυρίες κατοίκων που αποκάλυψαν πως και στο παρελθόν οι δύο είχαν τσακωμούς και εξαιτίας αυτών είχαν απασχολήσει και τις τοπικές αρχές.

Γείτονας, λοιπόν, υποστήριξε πως η κατάσταση έμοιαζε με ταινία τρόμου, καθώς ο ίδιος είδε τον γιο να κρατάει ένα γεωργικό εργαλείο και να χτυπάει με μανία τον πατέρα του στο κεφάλι. Αν και γνώριζε για τις διαφωνίες τους, υποστήριξε πως δεν περίμενε ποτέ πως ο 50χρονος θα έφτασε στο σημείο να του επιτεθεί με γεωργικό εργαλείο.