Ότι «φύτεψαν» το μαχαίρι που βρέθηκε πάνω στο γιο του, κατηγορεί τις ελληνικές αρχές, Κροάτης πατέρας συλληφθέντος για τα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, που κατέληξαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη.

«Τόσο ο γιος μου, όσο και οι άλλοι συλληφθέντες, λένε πως κατά τη διάρκεια της σύλληψης οι Έλληνες του έριξαν δίπλα ένα μαχαίρι. Δεν το ακούμπησε ποτέ. Το βρήκαν δίπλα του, όχι επάνω του» λέει πατέρας κρατούμενου Κροάτη σε εφημερίδα της πατρίδας του, τη Nacional, η οποία νωρίτερα μιλούσε για δύο οργανωτές της αιματηρής επίθεσης που έχουν διαφύγει, επικαλούμενο μάλιστα τις ελληνικές Αρχές.

Ο Κροάτης στον οποίο αποδίδεται το μαχαίρι, είναι 23 ετών. «Στην πρώτη του επαφή μαζί μας, μας είπε ότι προσπαθούν να του φορτώσουν ένα μαχαίρι. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα σταθεί γιατί τους έχουν πάρει δείγματα DNA. Δεν ακούμπησε το μαχαίρι και δεν έχει να κάνει τίποτα με αυτό» λέει ο πατέρας του.

«Δεν έπιασε το μαχαίρι και άρα δεν μαχαίρωσε κανέναν.

Πληροφορίες για ασύλληπτους Κροάτες χούλιγκαν που κρύβονται στην Ελλάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το MEGA, στην Ελλάδα φέρονται να παραμένουν ασύλληπτοι Κροάτες. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 102 συλλήψεις Κροατών, την ώρα όμως που οι κροατικές αρχές έκαναν λόγο για 120 άτομα που έχουν ξεκινήσει να έρχονται στην Ελλάδα.

Μάλιστα φαίνεται πως υπάρχουν ακόμα αυτοκίνητα από εκείνα που παράτησαν οι Κροάτες στον σταθμό «Ειρήνη», τα οποία έχουν νοικιαστεί σε πρόσωπα που δεν βρίσκονται μεταξύ των συλληφθέντων. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα υπάρχουν Κροάτες χούλιγκαν που παραμένουν στην Ελλάδα κρυπτόμενοι.

Οι έρευνες συνεχίζονται τόσο για Κροάτες όσο και για Έλληνες συνεργούς, ενώ τα αποτελέσματα DNA αναμένονται από την Τετάρτη και μετά.