Σε κρίσιμη κατάσταση χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει προς το παρόν περαιτέρω επιδείνωση, συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο, διασωληνωμένος και σε καταστολή, ο 29χρονος ο οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/8) δέχθηκε πυροβολισμό ενώ ήταν εν κινήσει με το αυτοκίνητό του στη Μεσσαρά της Κρήτης από 22χρονο νεαρό.

Σε βάρος του 22χρονου που παραμένει άφαντος έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου, Ανέστης Κιούλπαλης, ο 29χρονος είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. «Δεν έχει παρουσιάσει άλλες επιπλοκές, κάτι που κάνει τους γιατρούς να τηρούν στάση αναμονής ως προς την εξέλιξη της υγείας του» επεσήμανε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες μέχρι στιγμής οι γιατροί κρίνουν πως δεν είναι δυνατόν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της σφαίρας από τον εγκέφαλό του, καθώς, λόγω του σημείου όπου βρίσκεται, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου φέρεται να προέκυψε πως του αιματηρού επεισοδίου είχε προηγηθεί λίγα λεπτά νωρίτερα λογομαχία, μεταξύ θύματος και φερόμενου ως δράστη. Αφορμή φαίνεται πως ήταν μια προσπέραση.