Ενα θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στο Πήλιο με το θάνατο μιας 59χρονης Γερμανίδας τουρίστριας. Η ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της γυναίκας, ανακάλυψε πως η 59χρονη είχε δεχθεί πυροβολισμό από μεγάλη απόσταση. Την 59χρονη γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Τζιότζιου για το δελτίο ειδήσεων του Star Channel, εντόπισε νεκρή ο σύζυγός της στην αυλή του σπιτιού τους στη Μηλίνα του Πηλίου όπου βρισκόταν για περισσότερες από 4 ώρες.

Ο άνδρας κάλεσε άμεσα την Αστυνομία και ασθενοφόρο όπου τη μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Αν και αρχικά φάνηκε ότι ο θάνατός της ήταν αιφνίδιος, η ιατροδικαστική εξέταση έδωσε άλλη τροπή στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Χρυσαυγή Κούση, η οποία έκανε την ιατροδικαστική εξέταση στην σορό της 59χρονης τουρίστριας, η γυναίκα δέχθηκε πυροβολισμό από απόσταση 20 μέτρων και η σφαίρα η οποία ήταν μικρού διαμετρήματος, πέρασε από την πίσω θωρακική χώρα και καρφώθηκε στην καρδιά της.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Star Channel, το τραύμα ήταν τόσο μικρό που δεν ήταν εμφανές εξωτερικά.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα και ερευνά την περιοχή γύρω από την Μηλίνα προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονίας ενώ αυτή την ώρα δίνουν κατάθεση ο σύζυγος της 59χρονης και η κόρη της που ήρθε από το εξωτερικό.