Με φριχτό τρόπο έχασε τη ζωή της η 38χρονη μητέρα τριών παιδιών στην Κατερίνη, γιατί σύμφωνα με τη νεκροψία, φέρεται αιτία θανάτου να είναι η «ολική απανθράκωση».

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, πηγές από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης αναφέρουν πως αιτία θανάτου άτυχης γυναίκας είναι η «ολική απανθράκωση» μετά τη φωτά που προκλήθηκε στο όχημα.

Κατά πληροφορίες η 38χρονη εισέπνευσε καπνό και έτσι έχασε τις αισθήσεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντιδράσει και να βρει τραγικό θάνατο.

Υπενθυμίζεται, πως ήταν 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για κατάσβεση πυρκαγιάς σε όχημα επί της οδού Φαρμάκη στην Κατερίνη. Κάτοικοι της περιοχής σπεύδουν με πυροσβεστήρες στο σημείο για να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα. Όμως, όπως αποκαλύπτουν αυτόπτες μάρτυρες, μιλώντας στο MEGA, δεν πρόλαβαν.

Όταν οι πυροσβεστικές δυνάμεις φτάνουν στο σημείο, η φωτιά είχε ήδη σβήσει, ωστόσο μέσα σε αυτό αντικρίζουν τη γυναίκα απανθρακωμένη.

«Μια απόσταση στα 50 – 60 μέτρα μέσα στον καπνό, σταμάτησε εδώ, χτυπάει στον κάδο όπως βλέπετε εκεί, ανοίγει η πόρτα του οδηγού, τρέχει ο γιος μου να την τραβήξει τη γυναίκα κι εκείνη την ώρα έγινε το παρανάλωμα και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, δυστυχώς», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.