«Σαρώνει» την Αττική η αστυνομία για τους απαγωγείς του 40χρονου επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρρίση. «Η βασική μας επιδίωξη ήταν να αφεθεί ελεύθερος ο άνθρωπος και είναι καλά στην υγεία του. Αυτό έγινε. Πλέον ρίχνουμε το βάρος στο να εντοπίσουμε τους δράστες της απαγωγής και να τους οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη». Με αυτά τα λόγια σχολιάζουν στο Νewsbeast πηγές της ΕΛ.ΑΣ. το αίσιο τέλος στην απαγωγή του Γιώργου Κυπαρρίση, ο οποίος είναι και πάλι με την οικογένεια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά την απελευθέρωση του και αφού διασφαλίστηκε η ασφάλεια του Γιώργου Κυπαρίσση, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας σε Δυτική και Βορειοανατολική Αττική, αλλά και στα Μεσόγεια. Αυτό προκειμένου να εντοπίσουν τα άτομα που από τις 29 Δεκεμβρίου 2021 κρατούσαν όμηρο τον 40χρονο επιχειρηματία, αφήνοντας τον ελεύθερο αφού πρώτα απέσπασαν λύτρα ύψους 800.000 ευρώ.

Οι Αρχές είναι αισιόδοξες ότι θα φτάσουν στα ίχνη τους, για δύο λόγους: α) γιατί έχουν κάποια στοιχεία στα χέρια τους και β) γιατί η ιστορία έχει δείξει ότι ελάχιστες απαγωγές στη χώρα μας μένουν ανεξιχνίαστες.

Δεν είδε τα πρόσωπά τους

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Κυπαρίσσης έχει δώσει ήδη την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, ενώ είναι βέβαιο ότι θα ξαναπεράσει από τη ΓΑΔΑ τις επόμενες ημέρες για να εισφέρει με όσα περισσότερα θυμάται τις έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαγωγείς δεν επέτρεψαν στον επιχειρηματία ούτε στιγμή να δει τα πρόσωπά τους, ενώ η απελευθέρωσή του έγινε με τρόπο «επαγγελματικό».