Αποτροπιασμό προκαλεί η φριχτή δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα από την Κυψέλη από τα χέρια του Πολωνού συντρόφου της 29χρονης μητέρας, η οποία τη στιγμή του φόνου έπαιζε παιχνίδι στον υπολογιστή. Αύριο (15/2) η γυναίκα και ο 33χρονος θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για να απολογηθούν.

Η 29χρονη μητέρα δεν έχει δείξει κανένα σημάδι μεταμέλειας, σύμφωνα με το Mega και εξακολουθεί να υποστηρίζει πως δεν είχε καταλάβει ότι ο γιος της έχασε τη ζωή του, από τα χέρια του συντρόφου της.

Το παιδί φαίνεται ότι ζούσε σε ένα μαρτυρικό περιβάλλον, θύμα συχνών κακοποιήσεων μέχρις ότου επήλθε ο θάνατός του με φρικτό τρόπο.

«Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες. Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο “τάφο” με τούβλα στο δώμα. Όταν αργότερα μάς έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος», είπε ο 33χρονος.