Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασαν το πρωί της Παρασκευής (11/2) τέσσερις εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του 19χρονου Άλκη στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Οι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο 25χρονος, τον οποίο φέρεται να «έδειξε» ο 21χρονος την Πέμπτη (10/2) στην κατάθεσή του ως τον άνθρωπο που κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα με μαχαίρι στον Άλκη, αναμένεται να απολογηθούν στην 7η τακτική Ανακρίτρια.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής ο οποίος παραδόθηκε και οδηγήθηκε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Χθες (10/2) απολογήθηκαν τρεις ακόμη συλληφθέντες, ανάμεσα τους κι ο προαναφερόμενος 21 ετών κατηγορούμενος, και με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Μέχρι στιγμής απολογήθηκαν και προφυλακίστηκαν έξι άτομα για την υπόθεση.

Παράλληλα η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις έρευνες για την ταυτοποίηση ενός ακόμη προσώπου (12ου), το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου και, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, οδηγούσε το τρίτο αυτοκίνητο.