Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο Γερμανοί που κατηγορούνται για βιασμό δύο γυναικών από την Ολλανδία στη Χερσόνησο Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι δύο άνδρες στην απολογία τους υποστήριξαν ότι ότι είναι αθώοι κι πως ό,τι συνέβη έγινε με τη θέληση των δύο γυναικών.

Ωστόσο, οι κατηγορούμενοι δεν έπεισαν το δικαστήριο με αποτέλεσμα να αφεθούν μεν ελεύθεροι, ωστόσο με τον όρο να δώσουν 5.000 ευρώ ο καθένας για χρηματική εγγύηση ενώ τους απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν δυο νεαρές κοπέλες 19 και 22 χρόνων από την Ολλανδία, όπως μετέδωσε το flashnews.gr, τη νύχτα της Κυριακής γνώρισαν σε μπαρ, που βρίσκεται στην περιοχή της Χερσονήσου, δυο νεαρούς Γερμανούς, 21 και 23 χρόνων.

Αφού διασκέδασαν αποφάσισαν να συνεχίσουν τη βραδιά στο δωμάτιο των ανδρών. Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία των νεαρών γυναικών, ο 23χρονος βίασε τη 19χρονη κοπέλα, ενώ ο 21χρονος αποπειράθηκε να βιάσει την 22χρονη. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία στο ίδιο δωμάτιο βρίσκονταν άλλοι δυο φίλοι τους οι οποίοι ωστόσο δε συμμετείχαν στον βιασμό.

Δύο ακόμα Γερμανοί που οδηγήθηκαν στον ανακριτή επειδή – σύμφωνα με την καταγγελία – βρίσκονταν στο δίπλα δωμάτιο όπου έγινε ο βιασμός αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

Μάλιστα, οι ίδιοι ισχυρίστηκαν πως δεν έχουν καμία γνώση του περιστατικού και για το ότι συνέβη ενημερώθηκαν από την αστυνομία.