Συμπλοκή με δύο τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης μετά από αστυνομικό έλεγχο αυτοκινήτου στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, όλα ξεκίνησαν χθες λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ, όταν άντρες της ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από τον Μύλο Τσαγκάδα προς τις Καρυές.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα, το οποίο οδηγούσε 40χρονος Τρικαλινός με συνεπιβάτη 44χρονο επίσης Τρικαλινό.

Οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της Τροχαίας Τρικάλων καθώς φέρεται οι επιβαίνοντες να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Οι δύο παραβάτες αντέδρασαν βίαια στο έλεγχο, εξύβρισαν τους αστυνομικούς και στη συνέχεια στην προσπάθεια σύλληψής στους, αντιστάθηκαν. Ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 40χρονος οδηγός του οχήματος αλλά και ένας 34χρονος αστυνομικός.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και μετέφερε τον 40χρονο στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου και νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα φρουρούμενος από αστυνομικούς σε θάλαμο της Χειρουργικής Κλινικής, ενώ στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο αστυνομικός, ο οποίος αποχώρησε μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο 44χρονος συνεπιβάτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, όπου κρατείται και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Τρικάλων, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.