Μετά από παρέμβαση των συγκεντρωμένων έξω από το θέατρο «Εμπρός» στο κέντρο της Αθήνας σταμάτησαν προσωρινά οι εργασίες των συνεργείων για το εκ νέου σφράγισμα του κτηρίου.

Στο σημείο βρέθηκε και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος ο οποίος ανέφερε ότι θα καταθέσει μήνυση στο συνεργείο καθώς όπως ανέφερε δεν υπήρχαν οι κατάλληλες άδειες εργασιών. Λίγη ώρα αργότερα και ο κ. Ηλιόπουλος αλλά και οι εμπλεκόμενοι του συνεργείου αποχώρησαν προς το αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω.

Το συνεργείο εν τέλει αποχώρησε ενώ οι συγκεντρωμένοι αναφέρουν ότι το κτήριο είναι διατηρητέο και οι ζημιές που έγιναν δεν μπορούν να αποκατασταθούν.

Να σημειώσουμε ότι από το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιείται μία νέα αστυνομική επιχείρηση στο θέατρο «Εμπρός» με συνεργεία να ετοιμάζονται να σφραγίσουν και πάλι τον χώρο.

Στο κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη έγινε επιχείρηση της Αστυνομίας την περασμένη Τετάρτη με τον χώρο να εκκενώνεται και εν συνεχεία να σφραγίζεται.

Να υπενθυμίσουμε πως το Σάββατο μεγάλη ομάδα ατόμων βρέθηκε στου Ψυρρή και προχώρησε στην επανακατάληψη του θεάτρου «Εμπρός».

Βίντεο – φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος