«Άγγελος δεν είμαι, ουδείς αναμάρτητος»… Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων ο Αλκέτ Ριζάι στην απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου για τη δράση και τις περιπετειώδεις αποδράσεις του από τις φυλακές Κορυδαλλού, υποσχόμενος πως δεν θα αποδράσει για τρίτη φορά και θα παραμείνει στη φυλακή για χάρη της Σούλας…

Ο κακοποιός επανέλαβε τα περί αθωότητας της αγαπημένης του, σημειώνοντας πως δεν συμμετείχε στην τελευταία απόδραση με το ελικόπτερο «Ούτε στα όνειρά της δεν μπορεί να ανέβει σε ελικόπτερο. Οι άνδρες κάνουν το κουμάντο, δεν το κάνουν οι γυναίκες», ενώ χαρακτήρισε παραμύθια της αστυνομίας τις πληροφορίες για το ότι ο Βασίλης Παλαιοκώστας κρύβεται στα Κατεχόμενα.

Από την πλευρά της, η Ασπασία Μητροπία επανέλαβε πως δεν έχει κάνει καμία παράνομη πράξη, ωστόσο δήλωσε πως «και σήμερα, αν μου το ξαναζητούσε, θα πήγαινα να αγοράσω το αυτοκίνητο». Σε ερώτηση δε για το αν θα ακολουθούσε και πάλι τον Ριζάι αν γύριζε τον χρόνο πίσω, εκείνη απάντησε μονολεκτικά «ναι».

Η δίκη για την απόδραση με το ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού θα συνεχιστεί στις 10 Νοεμβρίου με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.

Πάντως ο εισαγγελέας της έδρας Γιαννης Αγγελής πρότεινε την ενοχή όλων των κατηγορουμένων, εμφανίστηκε βέβαιος πως η σύντροφος του Ριζάι ήταν η γυναίκα που νοίκιασε και επέβαινε στο ελικόπτερο και χαρακτήρισε τον Αλκέτ Ριζάι ως ηθικό αυτουργό των δικών της ενεργειών.