Επίθεση σε ένα 16χρονο Πακιστανό και ένα 37χρονο ομοεθνή του πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα από τρεις νεαρούς.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι τρεις δράστες είχαν αποφασίσει νωρίτερα να επιτεθούν σε αλλοδαπούς και αργά χθες το βράδυ, μπήκαν στο παντοπωλείο που διατηρεί πακιστανός υπήκοος και επιτέθηκαν απρόκλητα στον 16χρονο γιο του ιδιόκτητη καθώς και στον 37χρονο που βρισκόταν την ώρα εκείνη στο κατάστημα, και τους τραυμάτισαν. Στην συνέχεια οι δράστες προξένησαν φθορές στο κατάστημα και αφαίρεσαν 700 ευρώ.

Από το θόρυβο που προκλήθηκε, σε βοήθεια των δυο αλλοδαπών προσέτρεξαν περίπου δέκα περίοικοι, οι οποίοι καταδίωξαν τους δράστες και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν ένα 17χρονο, ο οποίος είναι και ένας από τους τρεις δράστες.

Όπως έγινε γνωστό, από στην αστυνομία αναζητούνται δύο ακόμη άτομα 17 και 19 ετών, οι οποίοι έφεραν πτυσσόμενο κλομπ ο ένας και μαντίλι στο πρόσωπο ο δεύτερος, ενώ στη κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε μία κουκούλα η οποία καλύπτει όλο το πρόσωπο.

Από τα δύο θύματα ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, για την παροχή πρώτων βοηθειών από όπου και εξήλθε σήμερα, ενώ ο 17χρνος συλληφθείς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας όπου και κρατείται. Μετά την σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.