Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας καταγράφει συλλήψεις για κάνναβη και ηρωίνη, κατάσχεση 160 πλαστών cd και διάρρηξη στο Βιρό.

Κάνναβη στη Λευκάδα

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Λευκάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, 39χρονος ημεδαπός για κατοχή κάνναβης.
Ειδικότερα σε έρευνα που έγινε στην οικία του 39χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– ένα μεταλλικό κουτί με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 23 γραμμαρίων περίπου

– μία ψηφιακή ζυγαριά

Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Ηρωίνη στο Αργοστόλι

Συνελήφθησαν την Τετάρτη το μεσημέρι στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 46,38 και 36 ετών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, αντίστασης, απείθειας, απειλής και εξύβρισης σε βάρος αστυνομικών.
Αναλυτικότερα σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 38χρονου και του 46χρονου παρουσία δικαστικού λειτουργού και με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– ποσότητα ηρωίνης βάρους 10 γραμμαρίων περίπου

– 25 δισκία απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων

– διάφορες συσκευασίες με υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών

– δύο κινητά τηλέφωνα

Κατά την διάρκεια της έρευνας ο 38χρονος εξύβρισε τους αστυνομικούς ενώ παράλληλα ο 46χρονος αρνήθηκε τον έλεγχο απωθώντας τους.

Στην συνέχεια ένας ακόμη 36χρονος ημεδαπός που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο της οικίας προσπάθησε να εμποδίσει την έρευνα εξυβρίζοντας και απειλώντας τους αστυνομικούς και προκάλεσε μικρές υλικές φθορές στο περιπολικό.

Οι τρεις ημεδαποί οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Διάρρηξη και πλαστά cd στην Κέρκυρα

Συνελήφθη χθες το πρωί στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, 31χρονος υπήκοος Σομαλίας για κατοχή και διάθεση πλαστών ψηφιακών δίσκων.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, τον 31χρονο και διαπιστώθηκε να έχει στην κατοχή του 160 πλαστούς ψηφιακούς δίσκους (cd-dvd). Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Επίσης στις (03.04.2013) το απόγευμα συνελήφθη στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, 25χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Τέλος στις (03.04.2013) το απόγευμα καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αχιλλείων η διάρρηξη οικίας στην περιοχή του Βιρού Κέρκυρας από την οποία άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν χρυσαφικά και τιμαλφή.