Με την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης δύο άτομα, που συνελήφθησαν χθες στην Περαία της Θεσσαλονίκης, μετά από έρευνα στο σπίτι τους.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι, ο άνδρας ηλικίας 39 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε και καταδικαστική ποινή για μη έγκαιρη καταβολή εισφορών, και η γυναίκα 42 ετών.

Στο σπίτι των δραστών εντοπίστηκαν δύο δέματα με χασίς, βάρους 798 γραμμαρίων, μία μηχανική ζυγαριά ακριβείας, μία μηχανική πρέσα χειρός και 16 δενδρύλλια κάνναβης.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί προχώρησαν χθες στη σύλληψη και ενός τρίτου ατόμου, ο οποίος διακινούσε ναρκωτικά στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για έναν 35χρονο, στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκαν 14 δέματα ηρωίνης, βάρους τριών κιλών και 15 γραμμαρίων, 24 ναρκωτικά δισκία, δύο ζυγαριές ακριβείας, τέσσερα ξιφίδια, ένας ηλεκτρικός εκκενωτής ρεύματος και γεμιστήρα με 12 φυσίγγια. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν επίσης, 4.420 ευρώ, χρήματα που προέρχονται από την εμπορία ναρκωτικών.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.