Σε τακτικές μαφίας παραπέμπει το διπλό χτύπημα αγνώστων χθες το πρωί σε χωριό της κρητικής υπαίθρου που ξυπνά εφιάλτες από την τραγωδία στο Ροτάσι.

Άγνωστοι δράστες ανατίναξαν μία αποθήκη και το στάβλο ενός 44χρονου, προφανώς για να του στείλουν κάποιο … μήνυμα και να τον εκφοβίσουν, καθώς ο ιδιοκτήτης είναι συγγενής του 17χρονου που έχει ομολογήσει το φονικό και έχει προφυλακιστεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην αγροτική θέση «Τερζή Μετόχι» του δημοτικού Διαμερίσματος Εθιάς του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

Άγνωστοι δράστες, έβαλαν φωτιά σε αποθήκη και σε μικρό κτίσμα, ιδιοκτησίας 44χρονου, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς.

Επίσης, σε κοντινή απόσταση, σημειώθηκε έκρηξη μεγάλης ισχύος, με χρήση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, αποτελούμενου από εκρηκτική ύλη (ακαριαία θρυαλλίδα) και βραδύκαυστο φιτίλι, από την οποία καταστράφηκε ολοσχερώς και ένας στάβλος του 44χρονου.

Στην περιοχή επικρατεί αναστάτωση, από χθες η παρουσία δυνάμεων της αστυνομίας είναι και πάλι έντονη στο Ροτάσι ενώ επανέρχονται οι φόβοι για κρούσματα αντεκδίκησης.

Πηγή: prismanews.gr