Μία δύσκολη και επικίνδυνη επιχείρηση ολοκλήρωσε  σήμερα η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων, εντοπίζοντας αυτοκίνητο που μετέφερε 70 κιλά χασίς, ενώ βρέθηκαν συνολικά πάνω από 200 κιλά.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, οι αστυνομικοί της δίωξης είχαν τις τελευταίες ημέρες πληροφορίες για διακίνηση μεγάλης ποσότητας χασίς. Το σημείο τέθηκε υπό παρακολούθηση μέχρι την στιγμή που ένα αυτοκίνητο έφτασε σε περιοχή της τοπικής κοινότητας Λίμνης Πωγωνίου για να φορτώσει.

Ακολούθησε άγρια καταδίωξη. Ο οδηγός του αυτοκινήτου περνούσε ένα ένα τα μπλόκα με ιλιγγιώδη ταχύτητα και χωρίς να υπολογίζει τίποτα.

Τελικά κοντά στο Σουλόπουλο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να βάλουν τέλος στην τρελή κούρσα του οχήματος και από τον έλεγχο που έκαναν διαπίστωσαν ότι μετέφερε περίπου εβδομήντα κιλά χασίς.

Επιστρέφοντας στο σημείο από όπου είχαν ξεκίνησαν όλα, στη Λίμνη, οι αστυνομικοί εντόπισαν μία τεράστια ποσότητα χασίς, την οποία κατέσχεσαν και μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων. Εκτιμάται ότι πρόκειται για περισσότερα από διακόσια κιλά ενώ ακολούθησε προανάκριση.