Ο απολογισμός του χθεσινού αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟ και τον Ολυμπιακό, ο οποίος διεκόπη στο 83′ εξαιτίας των εκτεταμένων επεισοδίων που ξέσπασε στο ΟΑΚΑ, είναι 23 συλλήψεις, 57 προσαγωγές και 20 αστυνομικοί τραυματίες εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, αρχικά, πολυπληθής οργανωμένη ομάδα προσώπων επιτέθηκε κατά των αστυνομικών δυνάμεων με μολότοφ, φωτοβολίδες, σίδερα, πέτρες καθώς και άλλα αντικείμενα με σκοπό να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Η ομάδα αυτή αποκρούσθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν χρήση δακρυγόνων.

Στη συνέχεια καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου έξω από το ΟΑΚΑ γινόταν «πόλεμος»από φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα, τα οποία εκτοξεύονταν προς τους αστυνομικούς. 

Μόλις έληξε το πρώτο ημίχρονο ομάδες ατόμων βγήκαν από τις κερκίδες του σταδίου, επιτέθηκαν με σφοδρότητα κατά των αστυνομικών δυνάμεων με φωτοβολίδες, μολότοφ και άλλα αντικείμενα.

Οι επιθέσεις κατά των αστυνομικών συνεχίστηκαν και στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, το οποίο ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου πενήντα λεπτών. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, ομάδα ατόμων επιτέθηκε εκ νέου με σφοδρότητα κατά των αστυνομικών, σπάζοντας τα κιγκλιδώματα και πετώντας μολότοφ και φωτοβολίδες με αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές υλικές ζημιές τόσο στις κερκίδες του σταδίου όσο και στον περιβάλλοντα χώρο.

Συνολικά συνελήφθησαν 23 άτομα για κατοχή μολότοφ, επιθέσεις κατά αστυνομικών και άλλα αδικήματα αθλητικής βίας και άλλοι 57 προσήχθησαν.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων και ερευνών κατασχέθηκαν έξω από θύρα 3 δοχεία των 16 λίτρων με εύφλεκτο υλικό, 3 βόμβες μολότοφ, 15 βεγγαλικά και κροτίδες, καθώς και ένα σφυρί.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν 20 αστυνομικοί, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.