Ένας 26χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. Στο Χάνι Δελβινακίου, αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα και το έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση. Σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 26χρονος αλβανικής υπηκοότητας, βρέθηκαν 84 δέματα με ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 88.570 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ιδιοκτήτης του οχήματος είναι αλλοδαπός, ο οποίος αναζητείται.
Εν τω μεταξύ από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 24, 22 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πώληση και αγορά ναρκωτικών ουσιών αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 24χρονος κατείχε και διακινούσε ηρωίνη στην πόλη των Ιωαννίνων, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 24χρονο στην Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων γιατί πούλησε στους δύο άλλους συλληφθέντες μικροποσότητα ηρωίνης, αντί χρηματικού ποσού, γράφει το epiruspost.gr.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 24χρονο ημεδαπό, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 20,2 γραμμαρίων ενώ κατασχέθηκε και η ποσότητα ηρωίνης βάρους 0,3 γραμμαρίων που αγοράστηκε από τους δύο ημεδαπούς και βρέθηκε στην κατοχή τους.