Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες, ένας 29χρονος από την Αλβανία, που κατηγορείται για κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, καθώς και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών.

Ο 29χρονος Αλβανός, που κατηγορείται για σωρεία εγκληματικών πράξεων, ήταν σύμφωνα με την αστυνομία και ο «ιδιοκτήτης» φυτείας με 700 δενδρύλλια κάνναβης, η οποία είχε εντοπιστεί στα Χανιά πριν από ένα χρόνο, μαζί με 332 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Μάλιστα τότε, ο Αλβανός είχε πυροβολήσει κατά των αστυνομικών προκειμένου να διαφύγει, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος.

Ωστόσο, η δράση του τελείωσε καθώς, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Αιγίου, ως μέλος οργανωμένης εγκληματικής ομάδας διάπραξης διακεκριμένων κλοπών, την οποία εξάρθρωσαν αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Αιγίου.

Τις επόμενες ημέρες, ο 29χρονος Αλβανός θα μεταταχθεί στα Χανιά, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί το ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Χανίων για απόπειρα ανθρωποκτονίας και καλλιέργεια και κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.