Μια σπείρα που έκλεβε ΑΤΜ εξάρθρωσε η Αστυνομία και συνέλαβε τρεις Ρουμάνους (δύο άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας 31 και 30 ετών, για κλοπές σε Λάρισα και Καρδίτσα, ενώ κατασχέθηκαν και 8.120 ευρώ.

Όπως αναφέρει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, χθες το πρωί τρεις δράστες προκάλεσαν έκρηξη σε ΑΤΜ υποκαταστήματος Τράπεζας στο Λεοντάρι Καρδίτσας και απέσπασαν χρήματα. Όπως προέκυψε από την αυτοψία του χώρου, οι δράστες διοχέτευσαν μέσω της θυρίδας παραλαβής χρημάτων του μηχανήματος, μείγμα αερίων στο εσωτερικό του και στη συνέχεια προκάλεσαν σπινθήρα, με τη χρήση μπαταριών, με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη, αρπάζοντας 14.195 ευρώ.

Σε αστυνομική επιχείρηση που οργανώθηκε χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε στον Προμαχώνα Σερρών το ΙΧ αυτοκίνητο που είχε χρησιμοποιηθεί σε κλοπή με την ίδια μέθοδο που έγινε το καλοκαίρι στη Νίκαια Λάρισας.

Στο όχημα επέβαιναν οι τρεις αλλοδαποί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά 8.120 ευρώ, σε χαρτονομίσματα των 50 και 20 ευρώ, μεταξύ των οποίων και δύο χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, τα οποία φέρουν φθορά, που προφανώς προκλήθηκε από έκρηξη αερίων.

klopesatm1

klopesatm2

klopesatm3

klopesatm4