Θρίλερ αργά χθες τη νύχτα με την εξαφάνιση του Διευθυντή του καταστήματος της Παγκρήτιας Τράπεζας, στον Πύργο Ηρακλείου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 66χρονος αναχώρησε στις 7 χθες το πρωί για τη δουλειά του, όμως δεν έφθασε ποτέ στην τράπεζα. Το τελευταίο στίγμα του εντοπίζεται γύρω στις 11:30 οπότε και εθεάθη στο χωριό του, τον Πρινιά, έξω από το πατρικό του σπίτι να αναχωρεί με το αυτοκίνητο του.

Έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται.

Αργά χθες το βράδυ η σύζυγος του πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση του συζύγου της, εκφράζοντας, όπως ήταν αναμενόμενο, την έντονη ανησυχία της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 66χρονος ήταν πάντα συνεπής με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και δεν συνήθιζε να απουσιάζει από την εργασία του αν δεν υπήρχε σοβαρότατος λόγος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι γύρω στις 2 το μεσημέρι, ο υποδιευθυντής της τράπεζας τηλεφώνησε σε μέλος της οικογένειας του 66χρονου προκειμένου να ρωτήσει για τους λόγους απουσίας του δευτέρου από την εργασία του.

Η αποκάλυψη αυτή αιφνιδίασε την οικογένεια του 66χρονου που προφανώς δεν γνώριζε ότι ο άνθρωπος δεν είχε πάει στο γραφείο του.

Με βάση τα όσα είχαν γίνει γνωστά έως αργά χθες τη νύχτα, ο 66χρονος συνομίλησε τηλεφωνικά με τον υποδιευθυντή της τράπεζας γύρω στις 11 χθες το πρωί, χωρίς ωστόσο να προκύπτει κάτι περίεργο από την συνομιλία τους.

Μισή ώρα αργότερα, όπως ανέφεραν μαρτυρίες, ο 66χρονος εντοπίζεται στον Πρινιά.

Κάποιος χωριανός τον βλέπει έξω από το πατρικό του σπίτι να φεύγει με το αυτοκίνητο του.

Αυτή είναι και η τελευταία μαρτυρία για το στίγμα του σε σχέση με τη χθεσινή ημέρα.

Πηγή: Cretalive.gr