Δεν πέρασε πολύς καιρός που όλα τα Γιάννενα συζητούσαν για έναν βιασμό ζευγαριού από λαθρομετανάστες. Φυσικά από τα στοιχεία της εισαγγελικής έρευνας, ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια βέβαια ακούστηκε ότι η κοπέλα πέθανε ή πέθαναν και οι δύο και πολλές άλλες συγκλονιστικές λεπτομέρειες, που και συγγραφέας θα τις ζήλευε.

Το τελευταίο διήμερο αναπτύσσεται με εκπληκτική ταχύτητα ένα άλλο σενάριο, που προκαλεί τρόμο κυρίως στους γονείς. Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, ένα παιδάκι εξαφανίστηκε από το σπίτι του. Το απήγαγαν άγνωστοι. Μετά από μία βδομάδα περίπου το παιδάκι βρέθηκε με μία τομή όμως κάτω από τα πλευρά. Οι άγνωστοι που το πήραν του αφαίρεσαν το ένα νεφρό και στη συνέχεια το άφησαν και πάλι στο σπίτι του.

Τα ίδια αρρωστημένα μυαλά λένε ότι οι απαγωγείς ήταν ένα ζευγάρι τους οποίους αναζητά η Αστυνομία στην περιοχή της Ελεούσας και του Μπιζανίου.

Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ούτε στην Αστυνομία δηλώθηκε ποτέ εξαφάνιση παιδιού, ούτε στο Χαμόγελο του Παιδιού, ούτε σε καμία άλλη οργάνωση που ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις.

Επίσης η αστυνομία δεν αναζητά κανέναν απαγωγέα ούτε στην Ελεούσα, ούτε στο Μπιζάνι, ούτε σε καμία άλλη περιοχή των Ιωαννίνων.

Φαίνεται τελικά πως παντού υπάρχει όριο, όχι όμως στους αρρωστημένους εγκεφάλους!

Πηγή: epiruspost.gr