Σε νυχτερινό θρίλερ εξελίχθηκε μια καταδίωξη από τους αστυνομικούς της Φθιώτιδας, οι οποίοι πήραν σήμα λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα από τη Μαγνησία για ύποπτες κινήσεις ενός αυτοκινήτου κοντά στο χωριό Πλάκες της Μαγνησίας.

Στο όχημα επέβαιναν τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα

Το περιπολικό της αστυνομίας εντόπισε το αυτοκίνητο μιάμιση ώρα αργότερα κοντά στην πλατεία της Πελασγίας στην Ανατολική Φθιώτιδα, πολύ κοντά στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας αλλά και των ΕΛΤΑ τα οποία είχαν ληστέψει πρόσφατα.

Όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου αντιλήφθηκε το περιπολικό της αστυνομίας κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα και προσέκρουσε πάνω του, με συνέπεια να καθυστερήσει τους αστυνομικούς και να τους ξεφύγει.

Αμέσως στήθηκαν μπλόκα σε κομβικά σημεία τόσο στην εθνική οδό στα διόδια της Πελασγίας όσο και σε διάφορα άλλα σημεία.

Η νυχτερινή καταδίωξη οδήγησε στον εντοπισμό του αυτοκινήτου, το οποίο όμως λίγο μετά κατάφερε να εξαφανίσει τα ίχνη του και οι αρχές πιστεύουν πως μπήκε μέσα στην πόλη της Λαμίας.

Παρά τις έρευνες δεν εντοπίστηκε.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για αποφασισμένους κακοποιούς- πράγμα το οποίο αποδεικνύεται από τον τρόπο με τον οποίο έπεσαν με το αυτοκίνητό τους πάνω στο περιπολικό- και πως προετοίμαζαν ληστεία στην περιοχή.

Οι έρευνες συνεχίζονται αλλά προς το παρόν δεν έχει βρεθεί κάτι ενώ οι αρχικές πληροφορίες περί τραυματισμού αστυνομικού δεν επιβεβαιώνονται επίσημα.