Το δράστη της δολοφονίας των δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ κατονομάζει στην προανακριτική του απολογία ο ένας από τους δώδεκα κατηγορούμενους που συνελήφθησαν για την εμπλοκή τους στο μακελειό του Ρέντη. Και οι δώδεκα κατηγορούμενοι αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας ο φερόμενος ως φυσικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας αποδέχεται μονό την ανάμειξή του στη ληστεία του περιπτέρου που είχαν κάνει πριν τη συμπλοκή.

Αντίθετα, σε ό,τι αφορά τη βαρύτατη πράξη της ανθρωποκτονίας ρίχνει την ευθύνη σε ένα άγνωστο άτομο, ονόματι Δημήτρη χωρίς να δίνει επιπλέον στοιχεία.

Στο φάκελο της δικογραφίας υπάρχουν απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες των δραστών καθώς αμέσως μετά τη συμπλοκή υποβλήθηκαν από την αστυνομία αιτήσεις άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου για να φτάσουν μέσα από τα ίχνη στον εντοπισμό των αγνώστων ,τότε, δραστών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο διαβιβαστικό η παρουσία τους στα επίμαχα σημεία της ληστείας και της δολοφονίας μονό συγκυριακή δεν μπορεί να θεωρηθεί.