Στο Πενταμελές Εφετείο Αθηνών άρχισε σε δεύτερο βαθμό η δίκη για την υπόθεση της κακοδιαχείρισης της περιουσίας του Παντείου Πανεπιστημίου ύψους περίπου 8 εκατομμυρίων ευρώ, στην οποία εμπλέκονται πρώην εκπρόσωποι των πρυτανικών αρχών, αλλά και διοικητικοί υπάλληλοι του Ιδρύματος.

Η διαδικασία διέκοψε πριν καλά καλά ξεκινήσει ύστερα από αίτημα του εκ των κατηγορουμένων πρώην αντιπρύτανη κ. Κων. Παπαθανασόπουλου, ο οποίος ζήτησε από το δικαστήριο να διορίσει αυτεπαγγέλτως δικηγόρο καθώς δεν είχε ορίσει ο ίδιος συνήγορο να τον εκπροσωπεί. Από την πλευρά της υπεράσπισης του εκλιπόντος πρώην πρύτανη του Παντείου Αιμίλιου Μεταξόπουλου υποβλήθηκε αίτημα απόδοσης της εγγυοδοσίας ύψους 100.000 ευρώ που είχε πληρώσει για να αποφυλακιστεί με όρους ύστερα από την πρωτόδικη καταδίκη του σε συνολική ποινή κάθειρξης 25 ετών.

Αίτημα όμως, είχε και ο πρώην αντιπρύτανης Παναγιώτης Γετίμης,ο οποίος ζήτησε από το δικαστήριο να προσχωρήσει στην άρση του όρου της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα, καθώς διδάσκει στο εξωτερικό. Οι δικαστές διέκοψαν τη συνεδρίασή τους για τις 28 Φεβρουαρίου 2011.