Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται η υπόθεση καταγγελίας μιας 14χρονης στη Μυτιλήνη, η οποία ισχυρίζεται ότι βιάστηκε. Ο βιασμός φέρεται να έχει γίνει στις αρχές Αυγούστου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, μέχρι πρόσφατα το κορίτσι φοβόταν να το καταγγείλει καθώς φοβόταν να το εκμυστηρευθεί. Όταν όμως έφτασε στα όριά της, καθώς ισχυρίζεται ότι απειλούταν, προσπάθησε να αυτοκτονήσει παίρνοντας χάπια. Τότε ήταν που αναγκάστηκε να μιλήσει και στους γονείς της, μαζί με τους οποίους έκανε την καταγγελία.

Μιλώντας στο MEGA, ο δικηγόρος της οικογένειας, ανέφερε: «Τα στοιχεία της δικογραφίας δεν έχουν τεθεί υπόψιν της οικογένειας, γιατί έγινε μια κλήση από την αστυνομική αρχή, έδωσαν μια κατάθεση σε ψυχολόγο της αστυνομίας, δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει καταθέσει.

Κατά συνέπεια, εγώ δυσκολεύομαι να σας πω λεπτομέρειες για την υπόθεση, είναι στοιχεία που δεν έχουν τεθεί υπόψιν μας. Έγινε ιατροδικαστική εξέταση. Εγώ το μόνο που μπορώ να συνεισφέρω είναι ότι δεν ήταν σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση, όταν μίλησε μαζί μου, μου είπε ότι δεν θέλει να αναφερθεί στα γεγονότα, ότι υπήρχε μια βιντεοσκόπηση. Δεν θέλησε να πει ονόματα, αλλά μου είπε ότι ζει έναν εφιάλτη. Συζητάμε για ένα κορίτσι που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας πριν λίγες μέρες».