Αντιμέτωπα με τον απόλυτο τρόμο ήρθαν κορίτσια που ήταν στον σταθμό ΗΣΑΠ του Περισσού. 31χρονος τις απειλούσε με πριόνι ενώ τις έβριζε χυδαία.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία νεαρή γυρνούσε σπίτι της, και μόλις πήγε να ανέβει τις κυλιόμενες σκάλες, ένας άνδρας την προσέγγισε βρίζοντάς την. Η κοπέλα δεν έδωσε σημασία, ανέβηκε πάνω για να περιμένει το τρένο, ωστόσο ο 31χρονος την ακολούθησε και συνέχισε να την βρίζει.

Μάλιστα σε κάποια στιγμή την πλησίασε, έβγαλε το κινητό του μπροστά της, πήρε έναν φίλο του τηλέφωνο και του είπε να την περιμένουν στην επόμενη στάση και την απείλησε ότι θα της κάνουν χυδαία πράγματα.

Έβγαλε το πριόνι και την απείλησε

Όταν η κοπέλα έφτασε στις αποβάθρες ο 31χρονος έβγαλε το κινητό του και τη φωτογράφισε. Εκείνη αμέσως αντέδρασε, του ζήτησε να διαγράψει τη φωτογραφία, εκείνος την αγνόησε και συνέχισε τις βρισιές.

Από την απέναντι πλευρά της αποβάθρας, όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» ήταν μία παρέα κοριτσιών είδε τι συνέβη και έτρεξε προς την κοπέλα που δεχόταν ύβρεις, προκειμένου να τη βοηθήσει.

Ο 31χρονος όμως, δεν έδωσε σημασία, συνέχισε να βρίζει και τις ίδιες.

Ανέφερε πως θα φύγει και θα επιστρέψει σε 5 λεπτά, πράγμα το οποίο όντως έκανε. Όταν μετά από κάποια λεπτά επέστρεψε και στο σημείο είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος, ο οποίος προέτρεπε τον άνδρα να διαγράψει τις φωτογραφίες.

Ο 31χρονος ξαφνικά έβγαλε από το σακίδιό του ένα πριόνι και ξεκίνησε να προσεγγίζει τις κοπέλες. Στο σημείο επικράτησε πανικός, με τον 31χρονο, να φεύγει φοβισμένος μετά από λίγα λεπτά.

Έπειτα από λίγη ώρα εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Σημειώνεται πως, κατά την διάρκεια του περιστατικού στον χώρο υπήρχε σεκιούριτι, ο οποίος δεν έκανε τίποτα.

Ο 31χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις, είχε γίνει προσπάθεια να κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική ωστόσο δεν το είχαν καταφέρει οι Αρχές, και κυκλοφορούσε ελεύθερος.