Νέες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητα για το ζευγάρι που συνελήφθη για εμπρησμούς στη Νέα Μάκρη, καθώς τρεις φωτιές φέρεται να ξέσπασαν σε χώρους με τους οποίους υπήρχε διένεξη με τον ιδιοκτήτη. Επίσης, ο γνωστός ορθοπεδικός φέρεται να απομάκρυνε το αμάξι του λίγο πριν ξεσπάσουν οι φωτιές.

Πιο αναλυτικά, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε στο Live News πως υπάρχουν τρεις ομάδες πυρκαγιών από εμπρησμούς σε γειτονικά ακίνητα. Η πρώτη ήταν κοντά σε μια ηλικιωμένη που είχε προστριβές με την οικογένεια.

Μάλιστα, ο 17χρονος γιος της γυναίκας που συνελήφθη (σ.σ. ο ορθοπεδικός είναι πατριός του) φέρεται να επιχείρησε να βιαιοπραγήσει εναντίον της με ένα ξύλο.

Ακόμη, δύο ακόμη φωτιές από εμπρησμό ξέσπασαν σε γειτονικά ακίνητα, με τα οποία υπήρχε διένεξη με τους ιδιοκτήτες τους, με τους τελευταίους να μη θέλουν να μιλήσουν σχετικά στις αρχές.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, έναν γρίφο που καλούνται να λύσουν οι αρχές, είναι το γεγονός ότι ο γιατρός που συνελήφθη, απομάκρυνε δύο φορές το αμάξι του λίγο πριν ξεσπάσουν οι φωτιές, κάτι που έγινε δύο διαφορετικές ημέρες με χρονική απόσταση 50 ημερών.

«Γιατί το έκανες;», ρώτησαν τον γιατρό, με εκείνον να φέρεται πως απάντησε ότι την πρώτη φορά είχε διένεξη με τη σύντροφό του και αναγκάστηκε να έχει το αμάξι έξω για να φύγει, ενώ τη δεύτερη γινόντουσαν έργα οδοποιίας και αναγκάστηκε να το μετακινήσει.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν καταλήξει σε ένα βασικό συμπέρασμα και συνεχίζουν να ερευνούν την υπόθεση, ενώ αναζητείται ο 17χρονος γιος της οικογένειας, που έχει εγκαταλείψει το σχολείο εδώ και καιρό.