Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση του λούνα παρκ και τον τραγικό θάνατο του 19χρονου στη Χαλκιδική. Οι αποκαλύψεις αυτή τη φορά σχετίζονται με το παρελθόν του ιδιοκτήτη του υπαίθριου χώρου ψυχαγωγίας.

Όπως μεταδίδει η εκπομπή «LiveNews», ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ είχε συλληφθεί το 1999 στα Γρεβενά, γιατί δεν διέθετε άδεια.

«Σας αναφέρουμε ότι ο αναφερόμενος στο θέμα, ο οποίος προσήχθη σήμερα από το Α.Τ. Κασσάνδρας για παράβαση άρθρου 302 ΠΚ, διαπιστώθηκε δακτυλοσκοπικά ότι είναι προσεσημασμένος με αριθμό…», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο έγγραφο ντοκουμέντο.

«Απειλούν τον ιδιοκτήτη μπράβοι»

Ο συνήγορος του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ, Αλέξης Κούγιας, κατήγγειλε πως ο εντολέας του δέχεται απειλές από μπράβους. Μάλιστα, αναφέρει πως για το δυστύχημα δεν υπάρχει δόλος από την πλευρά του ιδιοκτήτη, αλλά αμέλεια.

«Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο διενέργειας πραγματογνωμοσύνης. Μπορεί το αποτέλεσμά της να είναι θετικό για τον ιδιοκτήτη και να μην έχουμε εξελίξεις που θα είναι σκληρές ποινικά», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος.

«Ανεξαρτήτως του πόνου της οικογένειας και της ελληνικής οικογένειας, πρόκειται για ατύχημα. Δεν ξεκίνησε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης να σκοτώσει ανθρώπους, ούτε ο χειριστής», είπε για να συνεχίσει λέγοντας: «Στα δικαστήρια δεν δικάζονται έγγραφα. Δικάζονται προσωπικότητες ανθρώπινες και οι συμπεριφορές τους. Υπάρχει η αμέλεια και υπάρχει και ο δόλος. Δεν υπάρχει δόλια συμπεριφορά, αλλά αμελής».

Για τις απειλές που δέχεται ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ είπε: «Τον εντολέα μου τον έχουν κατακρεουργήσει. Μέχρι και μπράβος τον πήρε, πολύ γνωστός της βορείου Ελλάδος, για να τον απειλήσει. Εδώ τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά».