Το μοιραίο βράδυ της 19ης Αυγούστου άλλαξε για πάντα τη ζωή της οικογένειας του άτυχου Γιάννη που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Η τραγική ημερομηνία θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στο μυαλό αλλά και στο σώμα του μικρότερου αδερφού του νεκρού νέου.

Όπως μεταδίδει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 16χρονος «χτύπησε» τατουάζ την ημερομηνία που έχασε τον αδερφό του, ενώ έγραψε και το όνομά του, «Γιάννης», σε μια κίνηση που συμβολίζει πως ποτέ δεν θα ξεχαστεί το κακό που τους βρήκε εκείνη τη νύχτα.

Ο 16χρονος δημοσίευσε τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στα social media, εκεί που υπάρχουν ακόμα πολλές φωτογραφίες και βίντεο με τον 19χρονο να περνά όμορφες στιγμές.

Σε απολογία καλείται η Δήμαρχος Κασσάνδρας

Πειθαρχική δίωξη έγινε εις βάρος του δήμου Κασσάνδρας, της δημάρχου, Αναστασίας Χαλκιά, και ενός αντιδημάρχου που εμπλέκεται στην υπόθεση αδειοδότησης και ελέγχου του συγκεκριμένου λούνα παρκ.

Η πειθαρχική διαδικασία είναι παράλληλη με την ποινική διαδικασία που έχει ξεκινήσει και για τον Δήμο με τη σύνταξη δικογραφίας.