Μυστήριο στα Ιωάννινα με τον θάνατο μιας γυναίκας. Η 62χρονη βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί από τον ανιψιό της στο σπίτι όπου διέμενε, στο χωριό Περίβλεπτος. Η γυναίκα φέρει τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

Στο σημείο έσπευσαν ιατροδικαστής και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ανιψιός της ήταν αυτός που τη βρήκε νεκρή.

Ο ανιψιός καταθέτει στην Αστυνομία, ενώ αναμένεται να καταθέσουν και άλλα άτομα, προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης 62χρονης γυναίκας. Σημαντικές θα είναι και οι καταθέσεις περιοίκων σχετικά με το αν έπεσε στην αντίληψή τους ο πυροβολισμός ή κάποια φασαρία, σύμφωνα με το Epirus Tv News.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατος της 62χρονης φέρεται να επήλθε το τελευταίο 24ωρο. Ο ακριβής χρόνος θα εξακριβωθεί από την ιατροδικαστική εξέταση.

Σημειώνεται ότι ο ανιψιός της, ο οποίος διαμένει σε άλλη περιοχή των Ιωαννίνων, την επισκεπτόταν συχνά το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να τη βοηθήσει σε κάποιες εργασίες που έκανε η γυναίκα στην οικία της.

Όπως μεταδίδει και το epirusgate.gr, η 62χρονη Δήμητρα Β. βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι του σπιτιού της από τον 36χρονο ανιψιό της, που συχνά ζούσε στο σπίτι της.

Ο 36χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία, με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να τον ανακρίνουν αυτή την ώρα, καθώς εξετάζονται από τις Αρχές όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της δολοφονίας, με κυριότερο το οικονομικό. Ο ιατροδικαστής βεβαίωσε τα αίτια θανάτου, δηλαδή ότι προήλθε από σφαίρες πυροβόλου όπλου σε στήθος και κοιλιά.