Sold out ήταν η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Κατράκειο Θέατρο, που πραγματοποιήθηκε μόλις λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης φοροδιαφυγής του, η οποία εξετάζεται από τις Αρχές.

Ο τραγουδιστής σχολίασε από τη σκηνή τα όσα έχουν δει το «φως της δημοσιότητας», στέλνοντας το μήνυμά του σε όσους βρέθηκαν στη συναυλία του.

«Δεν έχω να πω πολλά λόγια. Ό,τι είναι να πω θα το πω εκεί που πρέπει. Σε εσάς απλά θέλω να πω πραγματικά ένα μεγάλο “ευχαριστώ”, ένα αληθινό “ευχαριστώ!”. Γιατί αν έχεις φίλους, δεν φοβάσαι πραγματικά τίποτα και το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να έχεις φίλους. Δεν είναι ούτε τα λεφτά ούτε τίποτα, οικογένεια και φίλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Καμία φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια… Απλά να σας πω μόνο μία κουβέντα, στη ζωή να μην φοβόσαστε τα προβλήματα, να μη φοβόσαστε τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη. Αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί, απλά να αντέξετε».

Σκληραίνοντας τη φρασεολογία του, ο τραγουδιστής κατηγόρησε για την υπόθεση κάποιους «απατεώνες» και τα «ψέματά» τους. «Πάντα οι ψεύτες και οι απατεώνες θα λένε ψέματα και τα ψέματά τους θα έχουν λίγα χρόνια, θα είναι κοντά τα ψέματά τους, γιατί η αλήθεια πάντα θα είναι πάνω απ’ όλους. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό πρέπει να το καταλάβετε και να μην φοβόσαστε όσο και να σας χτυπάνε, ό,τι και να λένε για εσάς, να μένετε πάντα όρθιοι και σταθεροί».