Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του Απόστολου Λύτρα στην ιδιωτική κλινική, όπου βρισκόταν με τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, μετά τον ξυλοδαρμό της, «βλέπει το φως της δημοσιότητας».

Ειδικότερα, στο βίντεο που δημοσιεύει η εκπομπή «Live News» φαίνεται η στιγμή που το περιπολικό φτάνει στο νοσοκομείο, για να συλλάβει τον Απόστολο Λύτρα, στις 2:00 τα ξημερώματα.

Λίγα λεπτά αργότερα, στις 02:24, φαίνεται ο ποινικολόγος, η κόρη του και ένας αστυνομικός να κατευθύνονται προς το αυτοκίνητο του δικηγόρου, ενώ το περιπολικό τους ακολουθεί.

Ο Απόστολος Λύτρας ζητά να τους ακολουθήσει με το αυτοκίνητό του, αλλά τελικά συλλαμβάνεται και μεταφέρεται στο τμήμα μέσα στο περιπολικό.

Το «θέατρο» του Απόστολου Λύτρα με τις χειροπέδες

Συζήτηση έχει προκαλέσει ο τρόπος με τον οποίο μεταφέρθηκε ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, το πρωί της Δευτέρας από το αστυνομικό τμήμα στα δικαστήρια για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Φαίνεται στα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας να παριστάνει ότι φοράει χειροπέδες, καλύπτοντάς τες με ένα σακάκι.

Όταν, όμως, φτάνει στην πόρτα των δικαστηρίων, αφήνει κάτω τα χέρια του και φαίνεται ξεκάθαρα ότι χειροπέδες δεν υπάρχουν.