Δύο Έλληνες και έναν Ρουμάνο συνέλαβαν οι αστυνομικοί στις Αχαρνές προχθές το απόγευμα. Οι αστυνομικοί μετά από πληροφορίες που διέθεταν, διαπίστωσαν ότι οι τρεις δράστες, 20, 24 και 20 χρόνων αντίστοιχα, διέπρατταν ληστείες και κλοπές.

Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για «εγκληματική οργάνωση», «ληστείες και κλοπές από άτομα που ενεργούν καθ΄ έξη και κατ΄ επάγγελμα» και παράβαση του νόμου «περί όπλων».

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις συλληφθέντες μαζί με τους συνεργούς τους, που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε καταστήματα στη περιοχή των Αχαρνών.

Οι συλληφθέντες, μάλιστα, κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα διέπραξαν: μία ληστεία σε σούπερ μάρκετ, μία ληστεία σε κατάστημα αθλητικών ειδών, μία ληστεία σε κατάστημα τροφίμων, μία ληστεία σε βάρος μιας Ελληνίδας από την οποία αφαίρεσαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μία διάρρηξη διαμερίσματος από το οποίο αφαίρεσαν χρήματα και κλειδιά αυτοκινήτου με το οποίο και διέφυγαν καθώς και μία διάρρηξη Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Μία συσκευή εκκένωσης ρεύματος, φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, μία διόπτρα πολεμικού όπλου, τρεις πλαστές ταυτότητες ρουμανικών Αρχών, μία ταμειακή μηχανή που αφαιρέθηκε από το προαναφερόμενο σούπερ μάρκετ που διέρρηξαν καθώς και τα δύο αυτοκίνητα που απέσπασαν από τις ληστείες.