Ανατριχίλα προκαλούν οι νέες πληροφορίες για τη γυναικοκτονία χθες νωρίς το πρωί στο Μενίδι, με δράστη τον 50χρονο εν διαστάσει σύζυγο της 40χρονης. Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής μια κάτοικος της περιοχής του Μενιδίου, που από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η γυναικοκτονία βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Mάλιστα, ήταν κοντά στην κόρη του θύματος, τη στιγμή που το έφηβο κορίτσι πληροφορήθηκε ότι η μητέρα του ήταν η γυναίκα που είχε δολοφονηθεί στο πεζοδρόμιο.

«Ήμουν από νωρίς εκεί, παρατηρούσα τι γίνεται. Ήρθε το κοριτσάκι, ζητούσε να πλησιάσει για να δει αν είναι η μητέρα της η δολοφονημένη γυναίκα. Οι αστυνομικοί δεν την άφηναν, της είπαν αν έχει κάποια φωτογραφία της μαζί της για να τους δείξει. Τους έδειξε μια φωτογραφία της 40χρονης και τους είπε ότι είχε κάνει ανταύγειες πρόσφατα στα μαλλιά της και της απάντησαν ότι όντως αυτή ήταν η μαμά της», περιέγραψε η γυναίκα.

«Μετά πήρε ένα τηλέφωνο, πιθανολογώ ότι μίλησε με τον αδελφό της και είπε “σκότωσαν τη μαμά μας” και αμέσως μετά είπε “ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά”», πρόσθεσε.

Η γυναίκα αποκάλυψε ακόμη στον ΑΝΤ1 ότι μέχρι αργά το πρωί και σχεδόν μέχρι να τελειώσει η επιτόπια έρευνα των Αρχών και να απομακρυνθεί η σορός της 40χρονης, ο δράστης, που συνελήφθη πολλές ώρες αργότερα, στη Φυλή, βρισκόταν δίπλα από τον τόπο του εγκλήματος, ένα στενό κάτω από εκείνο όπου κειτόταν νεκρή η εν διαστάσει σύζυγός του και παρατηρούσε τις κινήσεις αστυνομικών και δημοσιογράφων.

«Ο δράστης περιφερόταν όλες αυτές τις ώρες που έμενε εκεί νεκρή η άτυχη γυναίκα, κάτω από τη μύτη τους, σαν να τους κορόιδευε», είπε.

«Ο σύντροφός μου που δουλεύει σε οικοδομή είδε τον δράστη να βρίσκεται σε μικρή απόσταση, ένα στενό κάτω από το σημείο που ήταν νεκρή η γυναίκα μέχρι τις 08:30 – 09:00 το πρωί, για ώρες δηλαδή μετά από τη δολοφονία», είπε η αυτόπτης μάρτυρας.

Μάλιστα, ανέφερε ακόμη ότι «ενημερώσαμε την Αστυνομία ότι ένας εύσωμος άνδρας που φέρεται αμήχανα ήταν στο από κάτω στενό και ένας αστυνομικός μου είπε ότι όλα είναι καλά, δεν ξέρω όμως καν αν έλεγξε ή όχι».