Ένα φλασάκι που δόθηκε στις Αρχές από ανώνυμο πληροφοριοδότη 73 ημέρες μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του Γιώργου Λυγγερίδη, στα επεισόδια έξω από το κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, φέρεται να ήταν αυτό που οδήγησε στην ταυτοποίηση των δραστών και έπειτα στη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας με τις δεκάδες συλλήψεις.

Ο άγνωστος πληροφοριοδότης φέρεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Star», να τηλεφώνησε τον Φεβρουάριο στην Αστυνομία και να ενημέρωσε τις Αρχές για το βιντεοληπτικό υλικό, που είχε αφήσει σε συγκεκριμένο σημείο έξω από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το USB (φλασάκι) φέρεται να περιείχε 15 βίντεο από το κλειστό του Ρέντη, έξω από το οποίο πραγματοποιήθηκαν τα επεισόδια. Σε αυτά καταγράφονταν οι κινήσεις των οργανωμένων οπαδών, που κατόπιν εντολών από 2 άτομα βγήκαν από το γήπεδο, για να επιτεθούν στους αστυνομικούς.

Νέοι διάλογοι-«φωτιά»

Εν τω μεταξύ, στους νέους διαλόγους που παρουσιάζει το «Star» κατηγορούμενοι για την επίθεση εμφανίζονται να καυχώνται για το «κατόρθωμά» τους να σκοτώσουν αστυνομικό, κάτι που, όπως λένε, μπορούν να κάνουν μόνο οι συγκεκριμένοι, γιατί οι υπόλοιποι «είναι φλώροι».

Ένας εκ των κατηγορουμένων, μιλώντας με φίλο του αντιδρά στη λύπη που εκφράζει ο τελευταίος για τον χαμό του αστυνομικού, λέγοντας πως ο νεκρός αστυνομικός «θα δειπνεί» με τον Μιχάλη Φιλόπουλο, νεκρό οπαδό του Παναθηναϊκού στα επεισόδια της Λαυρίου, τον Μιχάλη Κατσούρη, νεκρό οπαδό της ΑΕΚ στην επίθεση των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τον Άλκη Καμπανό, νεκρό οπαδό του Άρη από επίθεση χούλιγκαν του ΠΑΟΚ.

Διάλογος 1:
Κατηγορούμενος: Σκοτώσαμε άνθρωπο, τι μου λες τώρα; Εμείς…
Κατηγορούμενος: Εγκληματικές οργανώσεις.
Κατηγορούμενος: Έτσι, οι άλλοι φλώροι είναι…

Διάλογος 2:
Κατηγορούμενος: Πλην ένας. Τους γ…

Διάλογος 3:
Φίλος: Κρίμα όμως, έτσι;
Κατηγορούμενος: Να πάει να γ… το α… ,ρε.
Φίλος: Ε, εντάξει τώρα και αυτός, ρε φίλε…΄Τη δουλειά του πάει να κάνει και να πούμε βρέθηκε νεκρός.
Κατηγορούμενος: Ε, τώρα έχει ένα δείπνο εκεί ψηλά με τον Φιλόπουλο και με τον Μιχάλη και με τον Άλκη, δειπνούν όλοι μαζί

Διάλογος 4:
Μητέρα κατηγορούμενου: Να σου πω, σβήσ’ τα, ρε παιδί μου, αυτά από το κινητό! Σβήσ’ τα!
Κατηγορούμενος: Δεν έχω κάτι, κοπέλα μου, ρε.
Μητέρα κατηγορούμενου: Σβήσε όλες τις φωτογραφίες, σβήσ’ τα.