Στις φυλακές Κορυδαλλού παίχτηκε το τελευταίο δράμα της οικογενειακής τραγωδίας που αποκαλύφθηκε πριν μερικές ημέρες στη Νίκαια.

Ο 45χρονος πα-τέρας που βίαζε την 18χρονη κόρη του, την εξέδιδε για λίγα μόλις ευρώ, και παρενοχλούσε σεξουαλικά και τα δύο ανήλικα αγοράκια του, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, στο κελί όπου κρατείτο προσωρινά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 45χρονου, πάντως, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο άψυχο σώμα του.

Η υπόθεση συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Η δράση του 45χρονου ήταν γνωστή στη μητέρα των παιδιών, που παρακολουθούσε τα όσα διαδραματίζονταν στην οικογένειά της χωρίς να αντιδρά. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν δύο ακόμη άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται πως βίαζαν το 18χρονο κορίτσι, δίνοντας ως αντάλλαγμα στον πατέρα λίγα ευρώ ή αναψυκτικά…

Τα παιδιά φιλοξενούνται σε ξενώνα του «Χαμόγελου του Παιδιού», όπου ειδικοί επιστήμονες και ψυχολόγοι προσπαθούν να επουλώσουν τα τραύματα της ψυχής τους.