Μια γυναίκα ισχυρίστηκε ότι αντιμετώπισε εκτελεστές της Greek Mafia χωρίς να το γνωρίζει και κατάφερε να τους διώξει από την αυλή του σπιτιού της, όπου είχαν εισβάλει.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star στις 16 Ιουλίου 2023, 9 μέλη των εκτελεστών της Greek Mafia ανατίναξαν αποθήκη συμφερόντων του Σκαφτούρου και διέλυσαν 23 μηχανήματα παρασκευής τσιγάρων.

Στη συνέχεια έφυγαν από το σημείο, αλλά στα Άνω Λιόσια προκάλεσαν τροχαίο και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το αμάξι για να αναζητήσουν άλλο. Τότε, εισέβαλαν στην αυλή της γυναίκας με τα καλάσνικοφ προτεταμένα.

Η γυναίκα μίλησε στο Star και είπε πως «τους κυνηγάγανε και ξαφνικά μπήκαν στην αυλή, απείλησαν το παιδί μου και μετά μπήκαν στο σπίτι και απείλησαν τον παππού. “Δώσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου” του είπαν, βγάζοντας το πιστόλι. Εγώ να σου πω στην αρχή νόμιζα ότι ήταν φάρσα από κανέναν γείτονα και ήμουν πολύ ψύχραιμη. Τους δίνω μια κλωτσιά και βγήκαν από την πόρτα».

Ωστόσο, σημείωσε ότι δεν γνώριζε την αληθινή τους ταυτότητα, αναφέροντας πως όταν έμαθε την πραγματικότητα «κόπηκαν λίγο τα πόδια μου, νόμιζα πως ήταν φάρσα, όχι εκτελεστές».