Κατά του συζύγου της, δράστη του φονικού στο Βόλο με θύμα τον αδερφό της ξέσπασε η μητριά της 18χρονης που αποκάλυψε πως ο 33χρονος τη βίαζε συστηματικά. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ «δεν πιστεύει τα όσα αποκάλυψε το κορίτσι», ενώ είναι αρνητική στο να συναντήσει τον άντρα της στο κρατητήριο.

«Ό,τι και να έχει γίνει, υπάρχει νόμος, δεν έπρεπε να κάνει αυτά τα πράγματα. Έχουμε μαζί μια κόρη που γίνεται τώρα 10 χρονών…» δήλωσε η ίδια για τον πενηντάχρονο, ο οποίος έχει ακόμα τρεις κόρες από προηγούμενο γάμο.

«Δεν ήξερα τίποτα! Έπαθε ό,τι έπαθε το κορίτσι και τα είπε τώρα, μας έκλεισε το σπίτι. Αυτό το έγκλημα που έκανε ο άνδρας μου δεν έπρεπε να το κάνει. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να σκοτώνει κανέναν. Εγώ έκανα υπομονή όλα αυτά τα χρόνια, μεγάλωσα τα παιδιά του. Η κόρη του ερχόταν στο σπίτι δυο φορές την εβδομάδα. Δεν πιστεύω ότι ο αδελφός μου της έκανε κάτι» σημείωσε η ίδια.

Παράλληλα υποστήριξε πως ο σύζυγός της δεν είναι καλός άνθρωπος και πως για χρόνια έκανε υπομονή μαζί του. «Δεν είναι καλός άνθρωπος. Έλεγε πολλά ψέματα, ήταν ειδικός στο να λέει ψέματα. Εγώ που έζησα μαζί του το κατάλαβα μετά από καιρό… Θύμωνε εύκολα, δεν ήταν και καλός πατέρας, γιατί άφηνε τα παιδιά του και πήγαινε να κυνηγάει γουρούνια. Του τα έλεγα, αλλά δε με άκουγε».