Ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης, μίλησε στο Action24 για την επερχόμενη αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου, αναφερόμενος στο μέλλον του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση ήττας. «Για τον κ. Τσίπρα θα είναι η έκτη ήττα που θα έχει δεχθεί, οι δύο τελευταίες ήταν και στρατηγικές. Ο μακαρίτης ο Αβέρωφ έχασε μια ευρωεκλογή και παραιτήθηκε, ο Μιλτιάδης Έβερτ το ίδιο, Μου φαίνεται ότι είναι πολύ να χάσεις έξι φορές και να παραμείνεις στη θέση σου», ανέφερε ο κύριος Δρυμιώτης.

Ο εκλογικός αναλυτής συνέχισε, προσθέτοντας «η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ανέβει ελαφρώς ώστε να δικαιολογήσει την παραμονή του».

Παράλληλα, ο Ανδρέας Δρυμιώτης εξέφρασε, τη σιγουριά του πως η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει 160 έδρες στις εκλογές της Κυριακής «ανεξάρτητα από το πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή» εξηγώντας ότι «θα γράψει το 4 μπροστά στο ποσοστό της και θα το ανεβάσει, το λεγόμενο “πριμ του νικητή”».

«Αυτό που δεν συγχωρεί ο ψηφοφόρος είναι η αλαζονεία, τα λάθη είναι ανθρώπινα αλλά η αλαζονεία όχι» πρόσθεσε ο Ανδρέας Δρυμιώτης, αναφορικά με τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ.