Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ μίλησε για την υπόθεση που εκκρεμεί εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, καθώς ο ηθοποιός και Ευρωβουλευτής φέρεται να κακοποίησε στο παρελθόν την πρώην σύντροφό του, Ελένη Χρονοπούλου. Σύμφωνα με την κ. Βόζεμπεργκ, η καταγγέλλουσα είναι μια σοβαρή και μορφωμένη νέα γυναίκα και δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα.

Όπως ανέφερε η Ελίζα Βόζεμπεργκ σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, «για την υπόθεση του κ. Γεωργούλη, θα σεβαστώ το τεκμήριο αθωότητας, αλλά η καταγγέλλουσα, την οποία γνωρίζω προσωπικά, είναι μια σοβαρή και μορφωμένη νέα γυναίκα, χαίρει εκτιμήσεως και δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα. Θέλω να πω ότι η καταγγελία της για εμένα και όσους την γνωρίζουν, έχει αξιοπιστία».

«Αυτή η γυναίκα επέλεξε την σιωπή, γιατί δεν ήθελε να δημοσιευθεί η υπόθεση και γιατί, όπως βλέπετε, ήθελε να αποφύγει τον διασυρμό και την διαπόμπευση. Το θέμα έγινε αντικείμενο κριτικής στην επιτροπή των γυναικείων θεμάτων και ισότητας φίλων. Το πρόσωπο αυτό βιάζεται για δεύτερη φορά», ανέφερε η Ευρωβουλευτής.

Για το εάν γνώριζε κάτι πριν τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης του κ. Γεωργούλη, η κ. Βόζεμπεργκ απάτησε πως «μια αόριστη φήμη είχε ακουστεί για κάποια καταγγελία. Η υπόθεση δεν καταγγέλθηκε στις υπηρεσίες του Κοινοβουλίου, αλλά στην βελγική αστυνομία. Η άλλη φήμη που είχαμε ακούσει, αφορά σε συνεργάτιδα του κ. Γεωργούλη. Στο Βέλγιο, στο προανακριτικό στάδιο, δεν διαρρέουν στοιχεία».