Σε βιβλίο αποφάσισε να μετατρέψει τις παραδόσεις που έκανε τόσα χρόνια στο μάθημα της ρητορικής μέσα από τη Σχολή της «Ελληνικής Αγωγής» που διαθέτει, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο πλαίσιο αυτό το μέλος της κυβέρνησης θα πραγματοποιήσει την επίσημη παρουσίαση του πονήματος του υπό τον τίτλο «Απλά Μαθήματα Ρητορικής» αύριο Τετάρτη 8 Ιουνίου, στις 20:00 το απόγευμα, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», επί της οδού Πειραιώς 254, στον Ταύρο.

Για το βιβλίο έχουν κληθεί να μιλήσουν μια σειρά από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και δημοσιογράφοι με τους οποίους ο κ. Γεωργιάδης διατηρεί γνωριμία εδώ και χρόνια. Έτσι στο πάνελ αναμένεται να βρίσκεται ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Β΄ Αθηνών Γρηγόρης Ψαριανός, ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος και ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε. Ο πρόλογος του βιβλίου είναι γραμμένος από την πανεπιστημιακή καθηγήτρια φιλοσοφίας, Γεωργία Ξανθάκη – Καραμάνου.