Τα πηγαδάκια σχηματίστηκαν γύρω του με αστραπιαία ταχύτητα μόλις πάτησε το πόδι του στο περιστύλιο της Βουλής.
Παρότι γνωστός Παναθηναϊκός, ο Κώστας Καραμανλής έπιασε αμέσως κουβέντα με τον «γαύρο» Γιώργο Ανατολάκη και από το ύφος τους μπορούμε να συμπεράνουμε ότι μίλαγαν για ποδόσφαιρο και όχι για πολιτική.

Αμέσως μετά βρέθηκαν γύρω του ο Νίκος Δένδιας και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός, ευδιάθετος όπως συνήθως, κινήθηκε «επιθετικά» προς το Θεσσαλονικιό Σταύρο Καλαφάτη και του τσίμπησε γελώντας το μάγουλο!

Όλα αυτά όμως κράτησαν λίγα λεπτά και κατόπιν ο Κ. Καραμανλής αποχώρησε, με το Γιάννη Παπαθανασίου στο πλευρό του.

Σήμερα πέρασαν όλοι από τη Βουλή, λόγω της ειδικής συνεδρίασης με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των πενήντα ετών από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δεν μπορούσε συνεπώς να λείπει και η Ντόρα Μπακογιάννη, που όμως δεν είχε το ίδιο «ρεύμα» με τον πρώην πρωθυπουργό. Μίλαγε κυρίως με το Γιώργο Κοντογιάννη, με τον οποίο είχε και ολιγόλεπτο τετ α τετ στο καφενείο.
Προφανώς οι βουλευτές της ΝΔ δεν την πλησίασαν γιατί φοβήθηκαν ότι θα γίνονταν αντιληπτοί από το «μεγάλο αδερφό» της Ρηγίλλης και θα έμπαιναν σε μπελάδες…

Πάντως ούτε η Ντόρα Μπακογιάννη ούτε ο Κώστας Καραμανλής συναντήθηκαν με τον Αντώνη Σαμαρά στους διαδρόμους της Βουλής, αφού ο αρχηγός της ΝΔ βγήκε από την πλαϊνή πόρτα της Ολομέλειας.