Την ερχόμενη Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου, θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος πραγματοποιεί ήδη από σήμερα επίσκεψη στο Άγιο Όρος, η οποία θα διαρκέσει -σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ – μέχρι την Κυριακή, ενώ την Δευτέρα και την Τρίτη θα επισκεφθεί νομούς της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Την προσεχή Τετάρτη στις 19:30 το απόγευμα, ο κ. Καμμένος θα μιλήσει σε εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων της Θεσσαλονίκης, στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ομιλία του κ. Καμμένου θα εστιαστεί στην οικονομία, στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις και στην εξωτερική πολιτική.

Σύμφωνα με στενό του συνεργάτη, ο κ. Καμμένος «πρόκειται να προβεί σε μια σειρά αναλυτικών και στοιχειοθετημένων τοποθετήσεων σε σχέση με το θέμα διαχείρισης του εξωτερικού χρέους, και των δανειακών -δήθεν- υποχρεώσεων», ενώ θα αναφερθεί εκτενώς και στο θέμα του ΕΝΦΙΑ, με βάση στοιχεία από έρευνα που πραγματοποίησαν τεχνοκράτες -μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Θα μιλήσει, επίσης, για τα «κόκκινα δάνεια», ενώ θα καταθέσει τις προτάσεις του κόμματός του για τα ανωτέρω ζητήματα, και παράλληλα θα αναφερθεί στη στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και στις «κυβερνητικές ισορροπίες και συμμαχίες που θα διαμορφωθούν την επόμενη μέρα των προσεχών εκλογών».

Θα αναφερθεί, ακόμη, στην κρίση ΕΕ -Ρωσίας και τη στάση της χώρας μας, «αλλά και τις ευρύτερες γεωπολιτικές εξελίξεις που αγγίζουν τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα».

Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι ο κ. Καμμένος θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στο Βελλίδειο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη συμπρωτεύουσα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα έχει συναντήσεις με φορείς και παράγοντες από το χώρο της αυτοδιοίκησης, καθώς και εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και σωματεία εργαζομένων.

Ήδη από χθες βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα ο γραμματέας του κινήματος, Γιάννης Μοίρας, ο οποίος προετοιμάζει τις επαφές και το πρόγραμμα του προέδρου.

Σήμερα, στο Άγιο Όρος, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, ο κ. Καμμένος «προσκύνησε στην Ιερά Μονή Ξηροποτάμου και επισκέφθηκε τη Σκήτη της Θεοπρομήτορος Αγίας Άννης».