Τη θλίψη τους για τον θάνατο του δημοσιογράφου Άρη Σκιαδόπουλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών νικημένος από τον κορονοϊό εκφράζουν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

Ο Άρης Σκιαδόπουλος υπήρξε παράδειγμα συνεπούς ιδεολόγου και έντιμου δημοσιογράφου. Εργάστηκε σε πλήθος ιδιωτικών Μέσων, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Τονίζει επίσης όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι οι συνεντεύξεις του Άρη Σκιαδόπουλου στη δημόσια τηλεόραση «με τη διεισδυτικότητα που προσέγγιζε τους συνεντευξιαζόμενους αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για την πολιτική και πολιτιστική ζωή της χώρας στην εποχή τους, ενώ θα αποτελούν πάντα σημαντικό αρχειακό υλικό για τις επόμενες γενιές».

Ανακοίνωση για την απώλεια του Άρη Σκιαδόπουλου, δημοσιογράφου με μακρά πορεία στον Τύπο, σε εφημερίδες, περιοδικά, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ο οποίος προσβλήθηκε από κορονοϊό, ενώ νοσηλευόταν σε κέντρο αποκατάστασης, εξέδωσε και το ΚΚΕ εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.