Τη δυσαρέσκεια της ίδιας, αλλά και του ΠΑΣΟΚ γενικότερα, έδειξε η αιχμηρή δήλωση της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ για τον Γιάννη Στουρνάρα, όσον αφορά στο ότι η σκέψη του… τρέχει στην Τράπεζα της Ελλάδος. «Με 1,5 εκατομμύριο άνεργους δεν θα ασχολούμαστε με την με την καριέρα του κ. Στουρνάρα», τόνισε η συνεργάτιδα του Ευάγγελου Βενιζέλου και στέλεχος της Ελιάς, μιλώντας στον «Παραπολιτικά 90,1».

Η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ με τα λόγια της έδειξε ότι ο υπουργός Οικονομικών θα έπρεπε να ασχολείται με την τύχη της κυβέρνησης και όχι με την ΤτΕ. « Η δήλωση του κ. Στουρνάρα για το αν θα είναι στην τράπεζα της Ελλάδος, είναι απολύτως ανακριβής. Προφανώς δεν γνωρίζει ότι υπάρχει συγκυβέρνηση χάρη της οποίας είναι υπουργός Οικονομικών, που εκτελεί της αποφάσεις των δυο προέδρων των κομμάτων», τόνισε αρχικά.

Συμπλήρωσε ότι «η δήλωση είναι και ασεβής απέναντι στο ΠΑΣΟΚ και απέναντι στους πολίτες. Με 1,5 εκατομμύριο ανέργους δεν θα ασχολούμαστε με την με την καριέρα του κ. Στουρνάρα, υποθέτω. Δεν προωθεί την σταδιοδρομία του με τέτοιες δηλώσεις».