Τη Νέα Δημοτική Πινακοθήκη στο Μεταξουργείο επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αθήνα Μπορείς», Άρης Σπηλιωτόπουλος.

«Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την Αθήνα σε έναν τουριστικό προορισμό σε δωδεκάμηνη βάση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συνδέσουμε την Αθήνα με τον Πολιτισμό της που αποτελεί την ισχυρή της ταυτότητα», δήλωσε μετά την επίσκεψή του ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Έτσι λοιπόν Πινακοθήκες, όπως αυτή η Δημοτική Πινακοθήκη και τα Μουσεία των Αθηνών, πρέπει να ξεφύγουν από την αφάνεια, να βγουν ξανά στο προσκήνιο ώστε να ανεβάσουμε την επισκεψιμότητά τους. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται να υπάρχει θέσπιση ενιαίου εισιτηρίου και κυρίως επικοινωνιακή προβολή στις πύλες εισόδου της Αθήνας όλων αυτών των χώρων που συνθέτουν την πρωτεύουσα πόλη του Ελληνικού Πολιτισμού».

«Είναι στο χέρι μας να την αναδείξουμε, είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε εισόδημα για τους Αθηναίους και φυσικά έσοδα για το Δήμο», κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.