«Θα είμαι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής», επιβεβαίωσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο Γιάννης Σγουρός.

Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Αττικής υποστήριξε: «Θα μπω στο πεδίο της αντιπαράθεσης και της αναμέτρησης και η κοινωνία θα κρίνει αν είμαι σωστός ή όχι».

Πάντως, ο κ. Σγουρός εξαπέλυσε επίθεση στον Γιάννη Κουμουτσάκο για τα «μπεζαχτά». Όπως είπε, «Η Περιφέρεια Αττικής δεν μοιράζει μπεζαχτά. Μια και επαίρεται ο κ. Κουμουτσάκος, ο κ. Σαμαράς μαζί με τον κ. Βενιζέλο και τους υπόλοιπους που εργάζονται σκληρά, είναι κι αυτός μπεζαχτάς;», διερωτήθηκε.

Και κληθείς να σχολιάσει την απόφαση της Ρένας Δούρου να παραιτηθεί από βουλευτής, είπε ότι είναι μια αρχή και «πρέπει να το κάνουν και οι άλλοι που είναι υποψήφιοι για την τοπική αυτοδιοίκηση».

Για την κριτική που του άσκησε ο Γιάννης Μιχελάκης, είπε ότι μπορεί να την δεχτεί και να την καταλάβει μόνο λόγω της κομματικής ταυτότητας. Αλλά υποστήριξε ότι: «Δέχομαι και την καλή και την καλή κριτική».

Ο κ. Σγουρός ξεκαθάρισε ότι: «Με το ζόρι δε θα φύγω. Θα πολεμήσω όρθιος». Και διερωτήθηκε γιατί τον στοχοποιούν με ψέματα και ανακρίβειες. «Δουλέψαμε και δε δουλεύουμε τον κόσμο», είπε και συμπλήρωσε: «Θα με υποστηρίξει η κοινωνία. Δε θέλω να με υποστηρίξουν τα κόμματα».